Gerard Kemkers deelt het belang van gezond leven

Het einde van FunFitPit op het Dr. Nassau College in Gieten is in zicht. Volgende week, 13 februari, zullen de teams hun campagne presenteren aan ouders, mensen van de gemeente, docenten en natuurlijk de juryleden. Om alle teams te inspireren voor de laatste loodjes was Gerard Kemkers afgelopen dinsdag aanwezig.

Gerard Kemkers is oud olympiër en welbekend oud-schaatscoach van onder andere Sven Kramer en Irene Wüst. Als er iemand iets weet over een gezonde leefstijl en het motiveren van mensen hiervoor is het Kemkers. Hij bekeek de campagnes van de leerlingen en de leerlingen luisterden aandachtig naar zijn verhalen.

Het allerbelangrijkste voor een gezonde leefstijl volgens Kemkers?

De juiste combinatie tussen, bewegen, goed eten en vooral: rust! Rust is ontzettend belangrijk bij een zwaar trainingsprogramma van topsporters. Veel teams bij FunFitPit hebben hun campagne gebouwd rondom gezonde voeding en beweging. Toch benadrukt Kemkers dat dit allemaal weinig zin heeft als je veel stress ervaart en geen goede nachtrust hebt.

Dus; zorg dat je goed uitgerust bent voor de finale volgende week. Dan gaan jullie allemaal knallen!

Copyright © FunFitPit, alle rechten voorbehouden | privacy disclaimer | website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio